gayUA.com 

оголошення з розділу ЗНАЙОМСТВА, всі міста
Дата: 29/3/2025
Автор: Сергей
Email: sergey.hitman@...  

id: 290320252023010532
Тема: Хочу знайти людину для справжніх стосунків

Повідомлення:
Привіт! Мене звати Сергій, мені 40 років, я з Київської області, але родом з Донеччини. Зараз я ВПО, і шукаю нові знайомства та, можливо, щось більше. Хочу знайти людину, з якою можна побудувати справжні стосунки.
Вірю, що головне в стосунках — це відкритість та бажання створювати щось важливе й справжнє. Я не прив’язуюсь до віку чи зовнішності — це не так важливо, якщо між людьми є взаєморозуміння та спільні цілі. Для мене важливі такі якості, як доброта, чесність, турботливість, почуття гумору та здатність відкрито спілкуватися. Якщо ти також дотримуєшся таких поглядів, думаю, нам буде про що поговорити!
У вільний час часто переглядаю фільми та серіали, інколи граю в комп’ютерні ігри (особливо на РП-проектах), люблю настільні ігри, слухаю музику та, звісно, проводжу час на природі. Я, скоріше, інтроверт, але це не заважає мені бути добрим і ласкавим. Головне для мене — справжні, щирі та глибокі стосунки.
До речі, я відкритий до переїзду по всій Україні — мене нічого і ніхто не тримає на одному місці, і я готовий до змін у житті заради чогось важливого. Люблю гнучкість у спілкуванні: не варто поспішати, все йде своїм чередом, і завжди приємно дізнаватися когось поступово.
Якщо відчуваєш, що ми могли б знайти спільну мову і поділитися інтересами, буду радий познайомитись. Мій контакт у Телеграмі: @GSV_Serg. Спілкуватися можу як українською, так і російською — пиши, якщо хочеш познайомитись ближче! 😊

-  [ЗНАЙОМСТВА, всі міста - зміст]  [список розділів]  [на головну] -

Відповіді:

Поки що немає відповідей.

реклама на gayUA.com

реклама на сайте