gayUA.com 

оголошення з розділу СЕКС, Київ
Дата: 16/1/2026
Автор: Nizhna
Email: roughblowjob@...  

id: 160120261632430823
Тема: покірна кросі для глибоко проникаючого знаймоства зі спорт натуралами

Повідомлення:
ДЛЯ РЕГУЛЯРНИХ ЗУСТРІЧЕЙ, ввечері у будні, іноді вдень, чи у вихідні гнучкіше!
ТІЛЬКИ БЕЗ ЦЬОГО: Сьогодні точно ні, Може, завтра. Якось на вихідних. Я випив, за руль не сяду, Потім якось. Спочатку поспілкуємось деякий час...ЛИШЕ РЕАЛ!
Слухняна ніжна самка кросі шукаю своїх мужніх спортивних самців. Зустріну тебе і твого друга в боді з теплими спраглими гу б ками у червоній помаді. З порога ставите мене на в к олішки, розстібаєте свої брюки, берете по черзі мене міцно за гол ову, як справжній сам ець бере свою сам ку, водите ними мені по вологим гу бкам і плавно входите, і, ритмічно рухаючись, годуєте мене ними. Далі ставите мене у зручну для вас позу, один продовжує годувати мій спраглий ро ти к, а інший, розводить мої бу л очки, ніжно,і плавно входячи у мене, оволодіває мною, прискорюючи темп... а ж поки не доходите до густих поштовхів виверження мені в го р ло...
Ти і твій друг міцні кремезні спортивні мужні, трохи домінуючі, бажано одружені, до 40 р.
Пріорітет номер 1 100 процентне інтимне здоров'я, чистоплотність, приємні запахи скрізь, запах парфюма.
Ти і твій друг РЕАЛЬНІ і рішучі, порядні, адекватні, галантні.
Дуже хочеться знайти для регулярних зустрічей
Вірти, неадеквати, ті, що постійно вагаються, або пишуть і пропадають і постійно зайняті - не турбувати.
Від вас параметри, ОБОВЗЯКОВО нормальне фото у зріст: погляд, торс у тг, можна з таймером перегляду.
Адекватність, конфіденційність гарантую.
Зустрічі в образі ввечері.
Вдень іноді можливо, але трохи складніше через роботу і тд.
Якщо маєте тоноване авто, і ок без образа, можу спускатись в авто.
В будь-якому разі - не розчарую.
Я 27 175 75
В образі ніжна, старанна, покірна
Р-н Святошинський, м.Житомирська кільцева(окружна).
Плагіатом тексту прохання не займатись.
ЛИШЕ РЕАЛЬНІ І ХТО РЕАЛЬНО БУДЕ ПРИЇЖДЖАТИ
Просто так не пишіть, не бачу сенсу: написати і зникати

-  [СЕКС, Київ - зміст]  [список розділів]  [на головну] -

Відповіді:

Поки що немає відповідей.

реклама на gayUA.com

реклама на сайте