gayUA.com 

оголошення з розділу СЕКС, Київ
Дата: 13/8/2025
Автор: Sluhnyana
Email: roughblowjob@...  

id: 130820252046091560
Тема: Покірна кроссі з жіночими грудь ми виконуватиму всі накази спорт натурала

Повідомлення:
Ти виключно спортивний мужній чистоплотний адекватний галантний чоловік, пахнеш, як са мець, і від тебе пахне парфюмом. Ти чистоплотний впевнений, сильний. Ти знаєш, що я, як покірна са мка, люблю, щоб ти взяв мене за го рло, за ш ию і притиснув своїм гаря чим міцним ті лом до стіни, опустив на колі нки і встромив свій пульсуючий мені в г ор ло. і оволодівав ним на всю до вжину, поки я, стоячи на ко лінках, дивитимусь тобі в очі, а потім щоб ти поставив мене у зручну для тебе позу і плавно ввів його у мою мо кру дір очку, і так би оволодів мною до густого вив ерження, нагодувавши мене, залив мені об личчя густою піною зі своїх палаючих шарів. і почав знову.
Мені 27 чистоплотна пок ірна кро сі з місцем. зустріч лише після твого нормального фото у ПОВНИЙ зріст окружна Академ Житомирська.
Пиши з параметрами і фото у ПОВНИЙ зріст голова руки ноги торс.
ЛИШЕ реал і рішучість, адекватність. Ти готовий приїжджати і будеш знаходити час і можливість.
Без твого фото у повний зріст не зустрічаюсь.
Будь-ласка, вірти, або ті, що на колись, написали - і все... не цікаво, не пишіть! Вагаєшся - не пиши. Розмови без конкретних дій не цікавлять.
Цікавлять виключно справжні рішучі мужні сильні.
Дуже бажано не на раз.
Я ніжний чуттєвий слухняний пасив в образі самки хочу бути покірною дівчинкою.
Плагіатом тексту прохання не займатись. Описуйте свій власний досвід, вмикайте власну фантазію.
мені 27. р-н Академ Житомирьска кільцева дорога.
ВІРТИ ФЕЙКИ і НЕАДЕКВАТИ - НЕ ПИШІТЬ, будь- ласка! Лише РЕАЛЬНІ!

-  [СЕКС, Київ - зміст]  [список розділів]  [на головну] -

Відповіді:
  •  Плагіатом тексту прохання не займатись. Ахаха, чувак з .... (Имя)

реклама на gayUA.com

реклама на сайте