оголошення з розділу
СПІЛКУВАННЯ/РІЗНЕ
Дата
: 11/3/2026
Автор
: Умань
Email
: SandokanM9@...
id
:
110320262337135265
Тема:
Дружні стосунки
Повідомлення:
Привіт Всім,хто читає дане оголошення! Умисно публікую його саме в розділі спілкування - адже не шукаю ні довгих членів,ні модельної вроди,ні статку...лише людину...На часі ,мені нічого Вам запропонувати ( на жаль ).Реалії нашого сьогодення саме такі) Та не нами придумано,що кожній людині,притаманно шукати свою половинку у цьому житті.Тож не шукаю віртуального спілкування на відстані - життя на часі іноді вартує хвилин.На жаль...Про себе..Що сказати..50+,медвідь,чаб.Мав щасливі сімейні стосунки з коханим хлопцем (якого більше не має в реальному житті ) та ВІН зі мною завжди поряд...На часі мабуть вже зануда ( хоча насправді, був як то кажуть - за любий кіпіш без фізичних та моральних вад )))Що до віку то обмежень не існує.Аби людина була цікава.Вподобань на часі вже не так і багато,натуризм (нудизм ),в межах сприйняття суспільством..Природа,прогулянки,пікніки,романтика.Не сприймаю шумні компанії,тусню та інше.Люблю баню,тварин та природу.Одне лише,ПРО,що прошу - НЕ ПИСАТИ!,якщо Ви регіонально не з м.Умані чи хоча б району!Віртуальних Друзів маю безліч а в реалі - однак ( . Мирної Вам ночі як і мені.З повагою...Є ТГ. ,в якому буду дійсно радий продовжити наше спілкування . А там - як складеться..
-
[СПІЛКУВАННЯ/РІЗНЕ - зміст]
[список розділів]
[на головну]
-
Відповіді:
Поки що немає відповідей.
реклама на сайте
|
главная
|
гей